Te salut 

Cu bucurie și pasiune pentru arta fotografică de peste 20 de ani, sunt încantat să iți prezint Raul Gabriel Photography, brand-ul meu dedicat momentelor speciale și trăirilor unice.

Sunt Lau, fotograf de eveniment, cu o experiență vastă și o dedicare profundă pentru arta fotografică. Numele brand-ului meu, Raul Gabriel Photography, este numele fiului meu și reflectă atenția, dragostea, responsabilitatea și pasiunea pe care le investesc în tot ceea ce fac.

Nu sunt doar un fotograf, sunt un povestitor vizual. Cu fiecare cadru, caut să surprind autenticitatea și emoțiile din spatele fiecărui moment. Experiența mea de 20 de ani dar și implicarea, mă definesc nu doar ca un prestator de servicii, ci ca un creator de amintiri reale și mereu actuale.

Prin colaborarea cu mine, nu obții doar fotografii de calitate, ci o experiență completă. Misiunea mea este să creez un mediu relaxant și autentic pentru ca tu și cei dragi să vă bucurați de momente unice, iar eu să le imortalizez cu pasiune și profesionalism.

Relația mea cu tine a început deja și te asigur că nu se va opri după predarea fotografiilor sau albumului pentru că prieteniile adevărate sunt pe viață. Mai mult decât atât în fiecare imagine primită este și o parte din mine iar astfel o să fiu tot timpul alături de tine.

Nu ofer pachete pentru că fiecare eveniment este unic și este adaptat dorințelor tale unice. Îți promit însă că după ce o să discutăm toate aspectele ce privesc minunatul tău eveniment, o să găsim împreună cea mai bună soluție.

Înainte să-ți dau mai multe detalii despre ceea ce eu îți ofer vreau să-ți mai spun că o să lipsească din prezentare informații despre documentarea video a evenimentului. Motivul este unul foarte simplu, și anume, așa cum m-ai ales cu totul pe mine sunt sigur că o să găsești tot un profesionist care este pe placul sufletului tău atât ca om dar și ca stil și care să te bucure cu un film realizat la cel mai înalt nivel.

Cu drag,

Lau